Úvod
O IGC
Catering
Provozovny
Interiéry pro potravinářství
Reference
Historie
Iniciativy
Kontakty
 
Vyhledávání
Mapa stránek

 Czech/Česky (utf-8) English
Tisk E-mail
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ V KUALA LUMPUR
ImageImageImage
Dny české kuchyně v Kuala Lumpur proběhly v rámci Národní výstavy České republiky v Malajsii v březnu 2007 v Traders hotelu, který přiléhá ke kongresovému centru Kuala Lumpur Convention Centre a nachází se v úplném středu města v neživější business čtvrti v blízkosti Petronas towers. Mistr šéfkuchař Tomáš Záhorský měl na starost přípravu pokrmů pro dny české kuchyně, přípravu slavnostního zahajovacího banketu v českém duchu a degustační ochutnávky pro veřejnost v rámci výstavy. Pro dny české kuchyně byla každý den v nabídce česká národní jídla, která si mohli návštěvníci vybrat ze samostatného menu. Menu každý den tvořila jedna polévka, výběr ze dvou hlavních jídel a moučník, na každý den bylo připraveno nové menu. Veškeré pokrmy musely splňovat velice přísné hygienické normy KLCC opatřené certifikací „halal“ a musely splňovat normy dané náboženským systémem Malajsie. Slavnostního banketu byli přítomni náměstek ministra průmyslu a obchodu Ing. Martin Tlapa, velvyslanec ČR v Malajsii a vysocí představitelé státní administrace Malaisie a města. Prezentace české gastronomie v rámci České národní výstavy v Malajsii výrazně přispěla k úspěchu celé akce a bezpochyby zvýšila povědomí o české kultuře v této části světa.
BANKET K OTEVŘENÍ NÁRODNÍ VÝSTAVY ČR V MALAISII
ImageImageImage
 
ImageImageImage
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ
ImageImageImage
 
ImageImageImage
 
ImageImage