Úvod
O IGC
Catering
Provozovny
Interiéry pro potravinářství
Reference
Historie
Iniciativy
Kontakty
 
Vyhledávání
Mapa stránek

 Czech/Česky (utf-8) English
Tisk E-mail
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ VE VOLGOGRADU
ImageImageImage
Dny české kuchyně ve Volgogradu proběhly v rámci Národní výstavy České republiky v Ruské federaci v říjnu 2008 v restauraci Aristokrat, které se nachází v bezprostřední blízkosti památníku Mamajev Kurgan – nejvýznamnější a nejnavštěvovanější památky Volgogradu. Mistr šéfkuchař Tomáš Záhorský připravil na každý den jiné menu tradičních českých specialit ve složení polévka, výběr z několika hlavních jídel a moučník. V restauraci proběhly také dva oficiální obědy a jedna večeře, pro členy české delegace a ruských partnerů za účasti jeho excelence velvyslance ČR v Rusku Miroslava Kostelky, náměstka ministra zemědělství ČR Stanislava Kozáka, gubernátora a vicegubernátora volgogradské oblasti. Kromě toho zaučil místní kuchaře a dohlížel na správný postup při přípravě a servírování českých pokrmů, které byly také součástí slavnostního zahajovacího rautu v prestižním hotelu Volgograd. Česká gastronomie byla také součástí prezentace české kultury a potravinářského průmyslu přímo v průběhu výstavy. Každý den měli návštěvníci možnost ochutnat některé z českých jídel, která byla přímo v expozici servírována český šéfkuchařem. Díky své vysoké profesionální úrovni se česká gastronomická přehlídka setkala s obrovským zájmem veřejnosti i sdělovacích prostředků.
BANKET K OTEVŘENÍ NÁRODNÍ VÝSTAVY ČR V RUSKU
ImageImageImage
 
ImageImageImage
 
ImageImageImage
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ
ImageImageImage
 
ImageImageImage