Úvod
O IGC
Catering
Provozovny
Interiéry pro potravinářství
Reference
Historie
Iniciativy
Kontakty
 
Vyhledávání
Mapa stránek

 Czech/Česky (utf-8) English
ImageImageImageImage
1993 založení IGC-International Gurman Club - Gastronomické podniky, s.r.o.
Již po jednom roce fungování IGC si dva hlavní směry aktivit mladé společnosti vyžadují větší prostor a dochází k založení první samostatné divize IGC - Gastronomické podniky. Tato společnost má na starosti restaurační provozy a cateringový servis. Ředitelem a jednatelem se stává Pavel Karas, zakládající člen IGC. Společnost postupně provozuje řadu restaurací. K nejznámějším v Praze patří Václavka v Praze na Proseku, Restaurace na Budějovické a Restaurace Mánes na nábřeží. V pozdější době se společnost specializuje na poskytování know-how při zakládání a náběh provozu restaurací pro jiné provozovatele, přičemž úspěšně rozjíždí řadu restaurací i v zahraničí.