DEGUSTACE |
 
|
Jednou z dalších oblastí působení IGC je organizace a zajištění odborných i laických degustací. Tyto degustace jsou realizovány obvykle na zakázku pro potravinářské výrobce a to jak pro širokou veřejnost, tak pro úzké skupiny speciálně pozvaných hostů. Degustace probíhají především v místech určených zákazníkem - v sídlech firem, na výstavách a veletrzích, přímo u výrobce ve výrobních prostorách, velkoskladech, ležáckých sklepech, v prodejnách, v hotelech a pod. Tyto degustace jsou vždy určeny pro určitou cílovou skupinu osob a jsou zaměřeny buď na konkrétní potravinářský produkt přímo, nebo na souznění jeho chuti ve vztahu s jinými potravinářskými výrobky. Například vhodnost různých typů vína k různým druhům pokrmů, nebo posuzování kvality kachního masa v úpravě mnoha různých světových kuchyní. Účelem těchto degustací jsou buď technické zprávy s návrhy na zkvalitnění daného výrobku, nebo přímé reklamní a vzdělávací působení na zákazníky. |
|
  
|
|
  
|
|