DNY ČESKÉ KUCHYNĚ V XI'ANU
|
|
V dubnu 2009 realizovala IGC dny české kuchyně a prezentaci české gastronomie ve městě Xi an v rámci Národní výstavy České republiky v Čínské lidové republice. Po celou dobu konání výstavy probíhaly v restauraci špičkového hotelu Sofitel Dny české kuchyně. Každý den byla v nabídce česká národní jídla, jejichž prezentace v rámci hotelového menu tvořila každý den jedna polévka, výběr ze dvou hlavních jídel a moučník, na každý den bylo připraveno nové menu. Díky výborné spolupráci s vedením hotelu a dobře zajištěné propagaci byl o českou nabídku velký zájem a každý den byly vyprodány všechny připravené pokrmy. Pod českou taktovkou proběhla v restauraci i mezistátní čínsko-česká oficiální večeře. Česká kuchyně byla rovněž součástí cateringu při zahajovacím rautu. Českou gastronomii prezentoval tentokrát mistr šéfkuchař IGC Lukáš Vokrouhlík, který kromě vlastní přípravy stačil ještě zaškolit v české gastronomii i místní kuchaře. V rámci výstavy probíhaly další prezentace české kuchyně a potravinářských produktů na výstavišti formou ochutnávky přímo v českém pavilonu, kde měla možnost každý den ochutnat české speciality i široká veřejnost. |
|
|
BANKET K OTEVŘENÍ NÁRODNÍ VÝSTAVY ČR V ČÍNĚ
|
|
|
|
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ V HOTELU SOFITEL
|
|
|
|
|
|
|