Úvod
O IGC
Catering
Provozovny
Interiéry pro potravinářství
Reference
Historie
Iniciativy
Kontakty
 
Vyhledávání
Mapa stránek

 Czech/Česky (utf-8) English
Tisk E-mail
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ V RIO DE JANEIRO
ImageImageImage
Dny české kuchyně v Rio de Janeiro proběhly v rámci Národní výstavy České republiky v Brazílii v říjnu 2007 v hotelu Intercontinental, v Rio de Janeiro. Mistr šéfkuchař Filip Bárta měl na starost přípravu pokrmů pro dny české kuchyně, které probíhaly v hotelové restauraci v době oběda v restauraci Varanda a v době večeře v restauraci Alfredo di Roma po celou dobu výstavy. Kromě toho připravil i slavnostní banket u příležitosti zahájení výstavy sestavený z ryze českých tradičních pokrmů: Bramborová polévka, Guláš s bramboráčky, pečená kachna s červeným a bílým zelím a bramborovým knedlíkem, dále Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, vepřová pečeně knedlík, zelí a nechyběl ani pravý český Štrůdl. Banketu se zúčastnil osobně i velvyslanec ČR v Brazílii pan Václav Hubinger a prezident Svazu průmyslu FIRJAN státu Rio de Janeiro pan Carlos Fernando Gross. Česká gastronomie díky vynikající kvalitě a úrovni zaznamenala obrovský úspěch u veřejnosti, odborníků i sdělovacích prostředků. České pokrmy byly také součástí prezentace české kultury a potravinářského průmyslu přímo v průběhu výstavy. Každý den měli návštěvníci možnost ochutnat některé z českých jídel, která byla přímo v expozici servírována českým šéfkuchařem.
BANKET K OTEVŘENÍ NÁRODNÍ VÝSTAVY ČR V BRAZÍLII
ImageImageImage
 
ImageImageImage
 
ImageImageImage
DNY ČESKÉ KUCHYNĚ
ImageImageImage
 
ImageImageImageImageImageImage
 
ImageImageImageImage
 
ImageImageImageImage
 
ImageImageImageImage
 
ImageImageImage
OCHUTNÁVKY
ImageImageImage